AÜ Baum Proje Başvuru Formu

Sayın Araştırmacı,

AÜBAUM olarak, projenizi merkezimiz laboratuarında yürütme talebiniz için teşekkür ederiz.

Birkaç önemli noktayı belirtmek istiyoruz:

– Projenizin etik kurul kararı çıktıktan sonra ilgili laboratuarı kullanabilir olacaksınız.

– Projenizi laboratuarda aksamadan yürütebilmeniz için laboratuar sorumlusu sizden ayrıntılı olarak laboratuar kullanma saatlerinizi (haftalık-günlük ) talep edecek,  yıllık olarak plan yapabilmek adına da çalışma takviminizi (aylara göre laboratuarları kullanma durumunuzu)  isteyecektir. Ortak olarak oluşturulan takvimle size ayrılan sürelerde laboratuarı kullanabilir olacaksınız.

-Merkezde güvenlik sağlanması açısından, çalışmanıza başladığınızda projeniz adına laboratuarda çalıştırmayı planladığınız araştırmacıların ad-soyad ve iletişim bilgilerine ihtiyacımız olacak.

– Proje ile ilgili akademik faaliyetlerinizde, çalışmanızın yapıldığı yer olarak “Ankara Üniversitesi Beyin Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (AÜBAUM)”, ingilizce olarak belirtilmesi gerektiğinde ise “Ankara University Brain Research Center (AUBAUM)” ismini yazmanızı rica ediyoruz.

Onaylı etik kurul kararın bir örneğini Merkez sekreterliğine verilmesini rica ediyoruz.

AÜBAUM YÖNETİM KURULU

AÜBAUM PROJE BAŞVURU FORMUNU BURAYI TIKLAYARAK İNDİREBİLİRSİNİZ